Centrālais birojs:

Ganību dambis 17A
Rīga LV-1045

Latvija
Tel: +371 67104050
Mob: +371 26303480
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

 

Bankas rekvizīti:

Likvidējamā akciju sabiedrība "Latvijas Krājbanka"
Ganību dambis 17A
Rīga LV-1045

Latvija

Reģistrācijas Nr.: 40003098527
PVN Reģ. Nr.: LV40003098527

 

Latvijas Krājbanka atstāj telpas J.Daliņa ielā 15

Latvijas Krājbankas administrators KPMG Baltics ir pārcēlis Latvijas Krājbankas biroju  un pēdējo klientu apkalpošanas centru no J.Daliņa ielas 15 uz Ganību dambi 17a. Līdzšinējās telpas, kas ir Snoras bankas īpašums, vairs nav saimnieciski izdevīgas, jo ir būtiski samazinājies darbinieku skaits, kuri turpināja strādāt bankā pēc maksātnespējas procesa uzsākšanas, kā arī mainījies veicamo darbu apjoms un profils. Pārcelšanās uz mazākām un saimnieciski izdevīgākām telpām ļaus ietaupīt maksātnespējas procesa izdevumus.

Klientu apkalpošanas centrs jaunajās telpās sāks strādāt 30. maijā. Tajā klienti varēs veikt darījumus ar sertifikātiem, saņemt sev pienākošos naudu par izsolē pārdotajiem vērtspapīriem, kā arī dažādas konsultācijas un izziņas.   

Šobrīd Latvijas Krājbankā vēl strādā 148 darbinieki, tostarp 22 atrodas bērnu kopšanas atvaļinājumā. Šie darbinieki nodarbojas ar kredītu un klientu darījumu uzskaiti, uzraudzību, restrukturizāciju, bankas nekustamo īpašumu apsaimniekošanu u.c. darbiem.

Jāatzīmē, ka Latvijas Krājbankas administrators no izsolēs realizētajiem aktīviem un kredītiem ir atguvis gandrīz 70 milj. latu. Tas savukārt ļāvis veikt atmaksu lielākajam bankas kreditoram Noguldījumu garantiju fondam 100 milj. latu apmērā. Šo ievērojamo summu galvenokārt veido nauda no atgūtajiem kredītiem, izsolēs realizētajiem aktīviem, Latvijas Krājbankai piederošajiem līdzekļiem, kas atradās citu banku kontos, u.c.