Centrālais birojs:

Ganību dambis 17A
Rīga LV-1045

Latvija
Tel: +371 67104050
Mob: +371 26303480
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

 

Bankas rekvizīti:

Likvidējamā akciju sabiedrība "Latvijas Krājbanka"
Ganību dambis 17A
Rīga LV-1045

Latvija

Reģistrācijas Nr.: 40003098527
PVN Reģ. Nr.: LV40003098527

 

Informācija par vērtspapīriem

2012. gada 18. decembrī veiksmīgi noslēdzās Latvijas Krājbankas turējumā esošo trešajā personām piederošo vērtspapīru izsole un banka atgādina, ka bijušie vērtspapīru īpašnieki var vērsties bankā, lai saņemtu sev pienākošos naudu par izsolītajiem vērtspapīriem. Tas attiecas arī uz dividenžu maksājumiem, ja personai laika periodā no 2011. gada 23. decembra līdz 2012. gada 21. decembrim bankā bija atvērti vērtspapīru konti.

Vēlamies atgādināt, ka administrators, ņemot vērā augstās izmaksas, kas būtu jāsedz bijušajiem bankas klientiem, ja izsoles rezultātā iegūtie līdzekļi nekavējoties tiktu nodoti glabājumā notāram, radis risinājumu, kas klientiem ir izdevīgāks.

Bijušie klienti, kuriem bankā glabājās vērtspapīri, var doties uz Latvijas Krājbankas klientu apkalpošanas centru Rīgā, J.Daliņa ielā 15, no plkst. 9:00 līdz plkst. 17:00, lai noformētu dokumentus par tiem piekritīgo naudas līdzekļu pārvedumu uz citu banku. Savukārt tām personām, kurām ir e-paraksts, ir iespēja sūtīt iesniegumu uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. .

Lejupielādēt iesnieguma veidlapu (izsolē iegūtie naudas līzekļi/ dividenžu maksājumi).

Lejupielādēt iesnieguma veidlapu (izsolē iegūtie naudas līdzekļi).

Dodoties uz banku, bijušajiem klientiem ir jāņem līdzi pase, jo informācija par viņiem piekritīgiem naudas līdzekļiem tiks sniegta tikai pēc personas identifikācijas bankas telpās.

Bijušajiem klientiem ir jābūt arī gataviem sniegt informāciju par kontu citā bankā, uz kuru pārvest viņam pienākošos naudas līdzekļus, jo izmaksas tiks veiktas tikai bezskaidras naudas veidā.

Neskaidrību gadījumā bankas bijušie klienti aicināti sazināties ar Latvijas Krājbankas administratoru KPMG Baltics pa tālruni 67104050 vai pa e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. .