Centrālais birojs:

Ganību dambis 17A
Rīga LV-1045

Latvija
Tel: +371 67104050
Mob: +371 26303480
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

 

Bankas rekvizīti:

Likvidējamā akciju sabiedrība "Latvijas Krājbanka"
Ganību dambis 17A
Rīga LV-1045

Latvija

Reģistrācijas Nr.: 40003098527
PVN Reģ. Nr.: LV40003098527

 

Kredītportfeļa pārdošanas process

LAS „Latvijas Krājbanka" maksātnespējas administrators KPMG Baltics turpina 2012. gada jūnijā aizsākto kredītportfeļu pārdošanas procesu, veicot dažādus pasākumus potenciālo investoru piesaistei. LAS „Latvijas Krājbanka" kredīti ir sadalīti piecos kredītportfeļos, pamatojoties uz kopīgām kredītu iezīmēm (korporatīvie, privātpersonu kredīti u.c.).

Minēto kredītportfeļu pārdošanas process norit saskaņā ar iepriekš plānoto grafiku. Apzinot un identificējot potenciālos kredītportfeļa pircējus, ir notikusi saziņa ar vairāk nekā 100 interesentiem.

KPMG Baltics primārais pienākums kā maksātnespējas administratoram ir atgūt maksimāli daudz līdzekļu, lai norēķinātos ar visiem Latvijas Krājbankas kreditoriem, tai skaitā valsti. Tādēļ galvenie potenciālo pircēju izvēles kritēriji ietver piedāvāto cenu, spēju finansēt darījumu, piedāvājuma nosacījumus, gatavību strādāt piedāvātā laika grafika ietvaros, kā arī pieredzi līdzīga apmērā un veida kredītportfeļu apkalpošanā.

Turpmāko nedēļu laikā administrators uzsāks pārdošanas procesa otro fāzi, kuras laikā puses, kas piedalījās pirmajā fāzē, joprojām ir ieinteresētas un atbilst otrās fāzes kritērijiem, tiks uzaicinātas turpināt uzsākto analīzi un iesniegt saistošus piedāvājumus. KPMG Baltics arī aicina līdz 2012. gada 5. novembrim pieteikties ieinteresētās puses, kuras nebija uzaicinātas piedalīties pirmajā fāzē.

KPMG Baltics kā LAS „Latvijas Krājbanka" likvidators patur tiesības pēc saviem ieskatiem un bez jebkādām saistībām mainīt šī procesa nosacījumus un prasības vai pārtraukt to jebkurā laikā (ieskaitot, bet ne tikai, sarunas ar potenciālo darījuma partneri un noteikta līguma slēgšanu bez iepriekšējiem rakstiskiem paziņojumiem jebkurai pusei). KPMG Baltics patur tiesības arī noraidīt iesniegtos piedāvājumus, kā arī paziņojumus par ieinteresētību.

Papildu jautājumus par LAS „Latvijas Krājbanka" kredītportfeļu pārdošanas procesu varat uzdot, rakstot uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai zvanot pa tālruni +371 67 104 050.